3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών στο Βελβεντό από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου. Το πρόγραμμα

Share

Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 28 έως τις 30 Ιουνίου 2024 στο Βελβεντό. Το φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής “Βελβεντινές Φωνές”, συμμετέχουν χορωδίες απ’όλη την Ελλάδα, τις οποίους συνοδεύουν εξαίρετοι και ταλαντούχοι νεαροί μουσικοί.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η διάδοση, η προβολή και η ανύψωση της χορωδιακής μουσικής, που συμβάλλει στην ανάπτυξη, την καλλιέργεια και την προβολή της μουσικής, μέσω της συνεργασίας των χορωδιών.

Το φετινό αφιέρωμα αφορά τα 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο.

Η συναυλία θα συνεχιστεί το Σάββατο 2 Ιουλίου 2023, ώρα 19:00, στο Ανοιχτό Θέατρο του Αθλητικού κέντρου Βελβεντού

Η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό.

Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών στο Βελβεντό, τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΠΟ, και την συνδιοργάνωση του Δήμου Βελβεντού και του ΕΒΕ Κοζάνης.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα