705.075 ευρώ έλλειμα στα οικονομικά του Δήμου Σερβίων

Share

Σύμφωνα με δημοσίευμα του aftodioikisi.gr ο Δήμος Σερβίων είναι ανάμεσα σε 24 Δήμους της Ελλάδας που παρουσιάζουν οικονομικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως o Δήμος Σερβίων έχει ταμειακά διαθέσιμα 910.903 ευρώ, ενώ με απλήρωτες υποχρεώσεις 1.615.975 ευρώ, σημαίνει πως έχει έλλειμα 705.072 ευρώ στα ταμεία του.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΣ: “Τα στοιχεία υποβάλλονται στις βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών σύμφωνα με συγκεκριμένες οδηγίες. Τα στοιχεία του Κόμβου Διαλειτουργικότητας αντλούνται απευθείας από τα πληροφοριακά συστήματα των υπόχρεων φορέων. Από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΣ διενεργούνται έλεγχοι αξιοπιστίας. Είναι πιθανή η τροποποίηση των υποβληθέντων / διατεθέντων στοιχείων στις βάσεις δεδομένων του ΥΠΕΣ μετά τη δημοσίευσή τους. Τα αναλυτικά στοιχεία διατίθενται στους ενδιαφερόμενους κατόπιν αιτήματος.”

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα