Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελιάς Ιμέρων: Χρυσό βραβείο ποιότητας στον διεθνή διαγωνισμό London IOOC

Share

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελιάς Ιμέρων συνεχίζει να διακρίνεται σε διεθνές επίπεδο, αποσπώντας ένα ακόμη χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Ποιότητα ” στον διεθνή διαγωνισμό London IOOC. Η νίκη αυτή αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της υψηλής ποιότητας του ελαιόλαδο Ιμέρων.

Ο διαγωνισμός London IOOC αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και πιο αξιόπιστους διαγωνισμούς ελαιολάδου παγκοσμίως, καθώς διακρίνεται για τα αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης και το υψηλό κύρος του. Φέτος, στον διαγωνισμό συμμετείχαν 925 ελαιόλαδα από 33 ελαιοπαραγωγικές χώρες με υψηλό επίπεδο ποιότητας, όπως η Ιταλία, η Τουρκία, η Κροατία, η Ισπανία, η Βραζιλία, η Κίνα, η Τυνησία, οι Η.Π.Α, η Πορτογαλία, η Ιαπωνία και άλλες, γεγονός που καθιστά την επιτυχία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελιάς Ιμέρων ακόμα πιο σημαντική.

Η αξιολόγηση των ελαιολάδων πραγματοποιήθηκε από κριτική επιτροπή με ειδίκευση στην γευσιγνωσία ελαιολάδου. Οι γευσιγνώστες δοκίμασαν τα προϊόντα τυφλά, χωρίς να γνωρίζουν την προέλευσή τους. Η κριτική επιτροπή έμεινε εντυπωσιασμένη από την εξαιρετική γεύση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του “Ελαιόλαδου Ιμέρων”, δίνοντας του το χρυσό βραβείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή των Ιμέρων δεν φημίζεται παραδοσιακά για την παραγωγή ελαιολάδου, σε σύγκριση με άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελιάς Ιμέρων, όμως, με την αφοσίωση και την επιμονή των μελών του, κατάφερε να παράγει ένα ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, το οποίο ανταγωνίζεται επάξια τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου.

Ο συνεταιρισμός της Ιμέρων, με τον πρόεδρο Δημήτρη Παπαδόπουλο στο τιμόνι, εκμεταλλεύεται στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες που προάγουν το εξαιρετικό λάδι της περιοχής, το οποίο προέρχεται από μια περιοχή που θεωρείται “outsider” σε σχέση με τις γνωστές ελαιοπαραγωγικές περιοχές της Πελοποννήσου και Κρήτης. Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει τη δυνατότητα των λιγότερο γνωστών περιοχών να διακριθούν σε διεθνές επίπεδο, όταν συνδυάζουν ποιοτική παραγωγή και σωστή προώθηση.

Η νίκη στον London IOOC αποτελεί μια σημαντική επιτυχία για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ελιάς Ιμέρων και αναδεικνύει το δυναμικό της ελληνικής ελαιοπαραγωγής. Το “Ελαιόλαδο Ιμέρων” αποτελεί ένα εξαιρετικό προϊόν που αξίζει να γνωρίσουν οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα