Ακόμη ένας Ειδικός Συνεργάτης στον Δήμο Σερβίων

Share

Τέσσερις έγιναν οι Ειδικοί Συνεργάτες που επικουρούν τον Δήµαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Σερβίων προχώρησε στην πρόσληψη της Βελισσάρη Σοφίας του Χρήστου του κλάδου ΠΕ Μηχανικών και ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, ως Ειδική Συνεργάτιδα.

Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για τεχνικά θέματα που σχετίζονται µε την έγκαιρη και αποτελεσματική ωρίμανση συγχρηματοδοτούμενων ή µη έργων του Δήμου.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα