Άλλαξε όψη η αυλή του Γυμνασίου και του Λυκείου

Share

Στην τελική φάση της ολοκλήρωσης βρίσκεται πλέον η νέα αυλή του Γυμνασίου και του Λυκείου Σερβίων, μια σημαντική αναβάθμιση των σχολικών εγκαταστάσεων που βελτιώνει σημαντικά την καθημερινή σχολική εμπειρία των μαθητών μας.

Η υλοποίηση αυτού του έργου ήταν αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών και διευθυντών, οι οποίοι παρείχαν πολύτιμες κατευθύνσεις στους μηχανικούς που ανέλαβαν τον σχεδιασμό της αυλής, διασφαλίζοντας ότι το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σχολικής κοινότητας.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το “Πράσινο Ταμείο” με αρχικό προϋπολογισμό 169.000 ευρώ. Αυτή η χρηματοδότηση ήταν καθοριστική για την υλοποίηση του έργου, αναδεικνύοντας την αξία της συνεργασίας και της επένδυσης σε δημόσια έργα που αναβαθμίζουν τις εκπαιδευτικές υποδομές.

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου δήλωσε:

Η ολοκλήρωση της νέας αυλής του Γυμνασίου και του Λυκείου Σερβίων αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για τον Δήμο μας. Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους πρώην διευθυντές, κ. Μίχο και κ. Κουρελή, για τη συμβολή τους στο σχεδιασμό του έργου και την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής. Η εμπειρία και οι προτάσεις τους ήταν κρίσιμες για την επιτυχία του έργου.

Επιπλέον, ευχαριστώ θερμά την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, που ανέλαβε με επαγγελματισμό την ωρίμανση, τη δημοπράτηση και την εκτέλεση του έργου. Χωρίς την αφοσίωση και την αποτελεσματικότητα της ομάδας, το έργο δεν θα είχε ολοκληρωθεί με τέτοια επιτυχία.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι μαθητές μας θα απολαύσουν και θα αξιοποιήσουν πλήρως τους νέους αυτούς χώρους, που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον μάθησης και δραστηριότητας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα