Ανοίγει ο δρόμος για το φωτοβολταϊκό του Τ.Ο.Ε.Β Σερβίων μετά από παρέμβαση Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη

Share

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Ο.Ε.Β Σερβίων με ανακοίνωσή του του εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργο Αμανατίδη, για την καθοριστική συμβολή του που οδήγησαν σε σειρά συσκέψεων και επαφών με αρμόδιες υπηρεσίες σχετικά με την υλοποίηση του Φωτοβολταϊκού Σταθμού (ΦΒ) ισχύος 500kW.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι ενέργειες του κ. Αμανατίδη ώθησαν σε σειρά επαφών και συσκέψεων με τις αρμόδιες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα την αναβίωση της Οριστικής Προσφοράς Σύνδεσης με τον ΔΕΔΔΗΕ, ανοίγοντας τον δρόμο για την υλοποίηση του έργου.

Η πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να έχει θετικές επιπτώσεις στον τομέα της γεωργίας, καθώς στοχεύει στη μείωση του κόστους παραγωγής για τους αγρότες της περιοχής, οι οποίοι έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια.

Ο Τ.Ο.Ε.Β. Σερβίων εκφράζει επίσης την ελπίδα του για συνέχιση της συνεργασίας και μελλοντικές ενέργειες με τον κ. Αμανατίδη που θα στοχεύουν στην επιτάχυνση των διαδικασιών, ενώ επιπλέον, καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να επιταχύνουν τις ενέργειές τους προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Αναγνωρίζει δε την πρόθεση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας να στηρίξει μελλοντικές προσπάθειες προς όφελος των παραγωγών-μελών του Τ.Ο.Ε.Β, με στόχο τη μείωση του κόστους ενέργειας.

Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του έργου θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της αειφορίας και της ανταγωνιστικότητας της περιοχής στον τομέα της γεωργίας.

Διαβάστε επίσης

Κυβέρνηση για Τ.Ο.Ε.Β. Σερβίων: Το χρέος του προς την ΔΕΗ έφτασε στο 1 εκατ. ευρώ. Δεν αξιοποίησε 5 χρόνια τα εργαλεία που του δόθηκαν για το φωτοβολταϊκό

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα