Αντίπερα Γιορτές: Ένα φεστιβάλ που ήρθε για να μείνει (Φωτογραφίες)

Share

spot_img

Όταν πριν από ένα χρόνο οι “Αντίπερα Γιορτές” έκαναν τα πρώτα τους βήματα στις όχθες της λίμνης Πολυφύτου, φάνηκε πως αυτό που οραματίστηκαν ο Στέλιος Χλιαράς, η Εύη Μιμίκου και η Νικολέττα Σιώμου της ομάδας θεάτρου “Χ-αίρεται”, ήρθε για να μείνει.

Και φέτος το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο, διοργανώνοντας μια μεγάλη γιορτή, που ένωσε ανθρώπους μέσα από εξαιρετικές δράσεις και έδειξε πως οι δυνατότητες της περιοχής είναι μεγάλες αρκεί να βρεθούν άνθρωποι με πάθος και όραμα.

Και τι δεν είχαν οι τρεις μέρες που κράτησε το φεστιβάλ. Προβολή ταινίας με φόντο τη λίμνη, συναυλία με την εκπληκτική Μαρία Παπαγεωργίου, γαστρονομικό φεστιβάλ, παραλίμνιους μουσικούς περιπάτους, παρατήρηση εναέριου θόλου, παιδικό φεστιβάλ με παιχνίδια, αθλήματα και μαγειρικές, πικ νικ στη λίμνη και λαϊκό γλέντι, έκθεση φωτογραφίας, αλλά και συζήτηση για την “αθέατη πλευρά της Λίμνης”.

Μια υπέροχη εκδήλωση, και αν δεν το προλάβατε φέτος είμαστε σίγουροι πως θα επιστρέψει και του χρόνου!

spot_img
ΠηγήXronos

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα