Απεβίωσε ο Γιάννης Παπαθυμιόπουλος

Share

spot_img

Την Κυριακή 14 Ιουλίου “έφυγε” από τη ζωή ο Γιάννης Παπαθυμιόπουλος, ένας από τους ανθρώπους που συνέδεσε το όνομα του με τα Μαρμάρου Τρανοβάλτου.

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του, δηλώνοντας:

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ τον Γιάννη Παπαθυμιόπουλο, έναν επιτυχημένο επιχειρηματία ένα πολύτιμο μέλος του Δήμου μας που μας έμαθε πολλά για τον τρόπο αξιοποίησης των μαρμάρων Τρανοβάλτου και Ροδίτη.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και στους συνεργάτες του.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 15 Ιουλίου και ώρα 11 το πρωί στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Τριγωνικού Σερβίων.

spot_img

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα