Αποχωρεί από την ενεργή συμμετοχή στα κοινά ο Γιώργος Λαγογιάννης

Share

Την αποχώρηση του από την ενεργή του συμμετοχή στα κοινά ανακοίνωσε ο πρώην πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πλατανορρεύματος, Γιώργος Λαγογιάννης.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ένα υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησε την 1η Ιανουάριου του 2008 για ανιδιοτελή προσφορά στα προβλήματα του χωριού μου, έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τις δημοτικής και περιφερειακές αρχές, με τις οποίες συνεργάστηκα άψογα, τους υπέροχους δημοτικούς και περιφερειακούς υπαλλήλους για την πολύτιμη βοήθεια τους, αλλά, κυρίως, τους συγχωριανούς μου, όλους ανεξαιρέτως, τους- εντός και εκτός κοινότητας, οι οπαίοι με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, με τους οπαίους από την πρώτη στιγμή κοιταχτήκαμε στα μάτια και δημιουργήσαμε μια ειλικρινή και ουσιαστική σχέση, με επίκεντρο πάντα την ευημερία του χωριού μας. Λάθη  γίνονται, αλίμονο αν δε γίνονται.  Γι’αυτό, ζητώ συγνώμη, αν άθελα μου στενοχώρησα ή αδίκησα κάποιον από τους συγχωριανούς μου.

Τέλος, θέλω να τονίσω το εξής: Μπορεί να έχω κατηγορηθεί κατά τη διάρκεια της ενεργούς συμμέτοχης μου στα κοινά για την ιδεολογική μου κατεύθυνση και τις πολιτικές μου επιλογές, αλλά ποτέ, ούτε από τον πιο φανατικό μου αντίπαλο, για την ηθική μου υπόσταση και την ακεραιότητα μου.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Λαγογιάννης

Ο κ. Λαγογιάννης εκλέχτηκε στις πρόσφατες εκλογές (1ος στον Συνδυασμό “Στάση Σερβίων”) και θα έπαιρνε την 3η θέση στο τοπικό συμβούλιο του Πλατανορρεύματος από την 1η Ιανουαρίου του 2024. Μετά την παραίτησή του, την θέση θα την πάρει ο κ. Βαρδακάς Αλέξανδρος.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα