Ασφαλτοστρώνονται οι οδοί “117 Εθνομαρτύρων” και “Κ. Κάρπου”

Share

Σε λίγο διάστημα θα αποτελούν παρελθόν τα πλακόστρωτα από γρανίτη στις δύο κεντρικούς οδούς των Σερβίων, στην 117 Εθνομαρτύρων και στην Κωνσταντίνου Κάρπου, μιας και θα αντικατασταθούν από άσφαλτο. Το έργο ασφαλτόστρωσης, συνολικού κόστους 132.000 ευρώ, (PDF), έχει ήδη δρομολογηθεί και αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου ασφαλτοστρώσεων που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα από τον Δήμο Σερβίων. Σύμφωνα με τη σύμβαση που έχει ήδη υπογραφεί με τον ανάδοχο, θα ασφαλτοστρωθούν μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες επιπλέον 16 δρόμοι εντός της πόλης των Σερβίων.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την ασφαλτόστρωση και συντήρηση τμημάτων των κεντρικών δημοτικών οδών, με κύριο στόχο την αποκατάσταση και βελτίωση του οδοστρώματος, που θα διασφαλίσει την ασφαλή, λειτουργική και άνετη κυκλοφορία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Η ανάγκη για τέτοιου είδους βελτιώσεις είναι προφανής, αφού αρκετοί δρόμοι εντός της πόλης των Σερβίων είναι σε άσχημη κατάσταση. Επιπλέον, η αντικατάσταση των πλακόστρωτων από γρανίτη με άσφαλτο, αποτελεί πάγιο αίτημα των δημοτών και αναμένεται να προσφέρει καλύτερη οδηγική εμπειρία και να μειώσει τις φθορές στα οχήματα.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα