Χρήστος Ελευθερίου: Όταν ο Yπουργός μας λέει δώσε μας 800 στρέμματα φωτοβολταϊκά στη λίμνη και θα λύσουμε προβλήματα…

Share

spot_img

Ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου στην προσυνεδριακή συνάντηση της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα αναφέρθηκε στα φοιτητικά του χρόνια στην περιοχή. Ανέφερε ότι προέρχεται από ένα δήμο, μικρό, ορεινό, διασπασμένο, πρώτο στον κορονοϊό και την απολιγνιτοποίηση με δυο ορυχεία κλειστά, καμένο δημαρχείο, κλειστή γέφυρα, πλημμύρες.

Ακόμα ο δήμος περιμένει αποζημίωση από τις πλημμύρες 150.000 ευρώ και αποκατάσταση του δημαρχείου. Με το κλείσιμο της γέφυρας, καταστράφηκαν περιουσίες, ακόμα περιμένουν.

Ακούμε για δις, είμαστε σε περιοχή σε μετάβαση. Που είναι τα νέα προγράμματα; Όταν αναλάβαμε , βρήκαμε μια γκλίτσα και μια μαρμελάδα του Lidl ληγμένη. Έχουμε απορροφήσει 32 εκ ευρώ. Πρέπει να έχουν προτεραιότητα αυτοί που απορροφούν χρήματα.

Σε άλλο σημείο είπε:

Ήμουν καθηγητής με 450 μαθητές, έκλεισα το φροντιστήριο, κάποτε βγάζαμε χιλιάδες ευρώ. Με 1.800 ευρώ και τρεις υπαλλήλους που παίρνουν περισσότερα από το δήμαρχο και έναν γενικό που παίρνει περισσότερα από το δήμαρχο; Είμαστε βολεμένοι σε μια κατάσταση και πιάσαμε τις καρέκλες.

Έχω χρέος 1, 8 εκ. Η ΔΕΗ έχει στον τόπο μου δυο εργοστάσια ο Ιλαρίωνας, ο Αλιάκμονας και ο Πολύφυτος είναι στο δήμο μου. Η ΔΕΗ χρωστάει ανταποδοτικά εδώ και μια δεκαπενταετία. Και μας λέει είσαι μπαταχτσής. Θα μας πάρουν τα νερά, θα ιδιωτικοποιήσουν τα νερά από την πίσω πόρτα. Όταν ο υπουργός μας λέει δώσε μας 800 στρέμματα φωτοβολταϊκά στη λίμνη και θα λύσουμε προβλήματα. Η καρδιά του δήμου να δοθεί για φωτοβολταϊκά; Για κάποιους υπάρχει χώρος ενεργειακός χώρος, για μας όχι.

spot_img
ΠηγήPrlogos.gr

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα