Χρήστος Ποντίκης. Αποχώρηση “βόμβα” από την “Γέφυρα στο Μέλλον”. Ό,τι είπε αναλυτικά

Share

spot_img

Παρελθόν από την παράταξη του Χρήστου Ελευθερίου αποτελεί από σήμερα ο Χρήστος (Ντα Κρίστο) Ποντίκης, αφού με ανακοίνωσή του, ο πρώην αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Σερβίων, έκανε γνωστό πως αποχωρεί από την δημοτική παράταξη “Γέφυρα στο Μέλλον”, παραμένοντας δημοτικός σύμβουλος ως ανεξάρτητος.

Στην ανακοίνωσή του ο Χρήστος Ποντίκης, εμφανώς συγκινημένος, ήταν αιχμηρός σχετικά με την πορεία που ακολουθεί η παράταξη “Γέφυρας στο Μέλλον” και ο επικεφαλής της Χρήστος Ελευθερίου, αφήνοντας αιχμές, κάνοντας λόγο για πρακτικές αλαζονείας και αποκλεισμών, τονίζοντας πως “Από μικρό παιδί έμαθα να είμαι ηθικός“, λέγοντας πως για όποιον ενδιαφέρεται είναι πρόθυμος να δώσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς για να δει πόσα χρήματα είχε προτού γίνει δημοτικός σύμβουλος και τι έχει σήμερα.

Ο Χρήστος Ελευθερίου χαρακτήρισε την απόφασή του Χρήστου Ποντίκη ως “βιαστική”, με τον πρώην στενό του συνεργάτη να τον διακόπτει και να του λέει πως δεν ήταν καθόλου βιαστική.

Ο Χρήστος Ποντίκης είπε πως αύριο θα καταθέσει γραπτώς όλους τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση του από τη δημοτική παράταξη του Χρήστου Ελευθερίου. Συγκεκριμένα, είπε:

Θα ήθελα με αυτή την ανακοίνωση να πω σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και τους αγαπητούς συμπατριώτες μας στο Δήμο Σερβίων, με την παρούσα επιστολή δηλώνω ότι αποχωρώ από την δημοτική παράταξη “Γέφυρα στο Μέλλον”, παραμένοντας δημοτικός σύμβουλος του δήμου μας, ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος.

Με σεβασμό προς τις συνδημότισσές και του συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους, διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσω να υπερασπίζω να συμφέροντα και να ενεργό προς όφελος και υπηρετώντας αυτό που όλοι θέλουν, την ανάπτυξη και την προκοπή αυτού του κόπου που αγαπάμε όλοι μας.

Αυτή η αγάπη για τον τόπο με παρακίνησε να συνεχίσω να είμαι πάλι όπως πριν πέντε χρόνια νωρίτερα, ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, ως μέλος και πρωτεργάτης της “Γέφυρας στο Μέλλον” με επικεφαλής τον δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου, στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Οκτώβρη.

Πιστεύω ότι βαθύτατα όμως ότι αυτή η ανανέωση της εμπιστοσύνης πρέπει να συνοδεύεται με ορισμένα βασικά στοιχεία στα οποία πρέπει κάθε δημοτική αρχή να ακολουθεί και να τηρεί στον απόλυτο βαθμό, να συνεχίσει και να ενισχύει το έργο της, να διορθώνει τα όποια λάθη και κυρίως να αποφεύγει κινήσεις και πράξεις που χαρακτηρίζονται από αλαζονεία και αποκλεισμούς στηριζόμενη όπως επιβάλλεται στη πολυφωνία και στον διάλογο.

Προς μεγάλη όμως απογοήτευση, διαπιστώνω καθημερινά ότι τα παραπάνω στοιχεία δεν αποτελούν προτεραιότητα.

Αρνούμενος να ακολουθήσω πρακτικές και στάσεις που παραπέμπουν στα δυο που προηγουμένους είπα, κώδικες ηθικές και αξιών, αποφάσισα να συνεχίσω αυτή την πορεία ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλους.

Ευχαριστώ θερμά όλους αυτούς που συνεργάστηκα κατά το προηγούμενο διάστημα, επίσης να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια να αναβαθμίσουμε την ποιότητα και την καθημερινότητα των πολιτών του δήμου μας. Ήμουν και θα είμαι δίπλα τους και θα εξακολουθήσω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, τιμώντας την εμπιστοσύνη που υπηρετώ.

Ευχαριστώ όλους, γιατί από μικρό παιδί έμαθα να είμαι ηθικός και όσοι πιστεύουν πως δεν είμαι θα το δουν τις επόμενες ημέρες και ώρες. Όποιος θέλει, η τράπεζα μου, οι αριθμοί της τράπεζάς μου είναι ανοικτοί και μπορεί να τους πάρει, να δει τι είχα πριν γίνω δημοτικός σύμβουλος και τι έχω σήμερα.

Σας ευχαριστώ, καλή πορεία σε όλους μας.

spot_img

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα