Διάκριση μαθητών του Γυμνασίου Σερβίων στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Οικονομικό Διαγωνισμό

Share

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου Σερβίων στον 2o Πανελλήνιο Μαθητικό Οικονομικό Διαγωνισμό για την Α’ Γυμνασίου με θέμα: “Η Ιδέα του επιχειρείν στην Α’ Γυμνασίου”, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2024 από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.)

Συγκεκριμένα έλαβαν:

Βραβείο Διάκρισης για την πρώτη (1η) καλύτερη επίδοση στον Πανελλήνιο Μαθητικό Οικονομικό Διαγωνισμό οι μαθητές/τριες:

  • Βουτσίδου Αμαλία
  • Ιωαννίδου Σοφία
  • Τελιογλανίδου Δωροθέα
  • Τζούνας Άγγελος

Βραβείο Διάκρισης για την δεύτερη (2η) καλύτερη επίδοση στον Πανελλήνιο Μαθητικό Οικονομικό Διαγωνισμό οι μαθήτριες:

  • Μπάκανου Ελισάβετ
  • Τσολακίδου Μιχαέλα Κυριακή

Βραβείο Διάκρισης για την καλύτερη επίδοση στο θέμα ανάπτυξης στον Πανελλήνιο Μαθητικό Οικονομικό Διαγωνισμό ο μαθητής:

  • Καφτηράνης Θωμάς

Η τελετή βράβευσης  των μαθητών/τριών θα γίνει διαδικτυακά σε ειδική τελετή που θα διοργανώσει το Ε.Α.Π. τη Δευτέρα 20 Μαϊου 2024 στις 11:00π.μ.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ειδικότερα σε αυτούς που βραβεύτηκαν.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Σερβίων Κυριάκος Μ. Τσολακίδης και η υπεύθυνη καθηγήτρια Χατζηγεωργίου Σοφία -εκπ/κός κλ.ΠΕ 80- ευχαριστούν το Γενικό Λύκειο Σερβίων για την παραχώρηση της αίθουσας Πληροφορικής.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα