Δήμος Σερβίων: Πρόταση για αντιπλημμυρικό έργο στο Τρανόβαλτο

Share

Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Σερβίων αποφάσισε ομόφωνα την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου να υποβάλει φάκελο πρότασης κατασκευής αντιπλημμυρικού έργου για τη διευθέτηση των όμβριων υδάτων στον οικισμό Τρανοβάλτου, που προέρχονται από ανάντη λεκάνες απορροής και καταλήγουν στο σημείο του έργου, µε την κατά μήκος επέκταση υφιστάμενου πλακοσκεπούς οχετού σε μήκος 175 μέτρων και την απομάκρυνση των υδάτων εντός υφιστάμενου ρέματος εκτός του οικισμού, µε στόχο την αντιπλημμυρική προστασία αυτού.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 390.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%) και η υποβολή της πρότασης γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος “Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή” του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, στα πλαίσια της Δράσης µε τίτλο “Κατασκευή νέων έργων αντιπλημμυρικής προστασίας”.

Η Δημοτική Επιτροπή απαρτίζεται από τους

  • Ελευθερίου Χρήστος (Πρόεδρος)
  • Χολέβας Καλλίνικος (Μέλος)
  • Παπαδοπούλου Ευθυµία (Μέλος)
  • Σπυρίδου Λαζαρίτσα (Μέλος)
  • Χριστοδούλου Μαίρη – Ελευθερία (Μέλος)

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό πρακτικό της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα