Δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουλίου

Share

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Σερβίων, ο Δήμος Σερβίων, ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης και η ΥΠΑΤΙΑ της Lions προσφέρουν δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις για όλους όσοι το επιθυμούν. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στην υπερσύγχρονη κινητή μονάδα οφθαλμολογικού ελέγχου, η οποία θα βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων.

Ημερομηνίες και Ώρες

  • Σάββατο, 6 Ιουλίου: 10:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.
  • Κυριακή, 7 Ιουλίου: 9:30 π.μ. – 14:30 μ.μ.

Σκοπός της εξέτασης: Η πρόληψη της απώλειας όρασης από σοβαρές παθήσεις των οφθαλμών, οι οποίες συχνά γίνονται αντιληπτές πολύ αργά. Οι οφθαλμολογικές εξετάσεις θα βοηθήσουν στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση τέτοιων παθήσεων, συμβάλλοντας στη διατήρηση της καλής υγείας των ματιών.

Οι εξετάσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ και ανοιχτές για όλους. Όποιος επιθυμεί να εξεταστεί, μπορεί να προσέλθει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • 2464023182
  • 6974385654

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα