Έκθεση Αγροτικών και Βιοτεχνικών Προϊόντων στα Σέρβια στις 11 – 12 Μαΐου: Σημείο συνάντησης για την καινοτομία και την παράδοση της περιοχής

Share

Το διήμερο 11 και 12 Μαΐου θα αναβιώσει στα Σέρβια η Έκθεση Αγροτικών και Βιοτεχνικών Προϊόντων, μια σημαντική εκδήλωση που αναδεικνύει την πολυπολιτισμική και οικονομική κληρονομιά της περιοχής. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Τούρκικου Σχολείου, με την συμμετοχή να είναι δωρεάν για τους εκθέτες, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι επίσης δωρεάν.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα το Σάββατο, 11 Μαΐου, στις 19:00 το απόγευμα, ενώ οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι το Σάββατο από τις 17:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ και την Κυριακή από τις 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

Μια επίσκεψη στην Έκθεση Αγροτικών και Βιοτεχνικών Προϊόντων αποτελεί μια ευκαιρία για επιχειρηματίες, αγρότες και καταναλωτές να εξερευνήσουν από γεωργικά προϊόντα και τοπικές γεύσεις μέχρι χειροποίητα είδη τέχνης και προϊόντα από τις βιοτεχνίες της περιοχής.

Η έκθεση θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που αντιπροσωπεύουν την τοπική και παραδοσιακή παραγωγή. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις πλούσιες γεύσεις και παραδόσεις της περιοχής και να υποστηρίξετε τους τοπικούς παραγωγούς και επιχειρηματίες.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την αγροτική και βιοτεχνική κληρονομιά των Σερβίων!

Η έκθεση διοργανώνεται με τη συνδιοργάνωση των:

  • ΕΒΕ Κοζάνης
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
  • Δήμος Σερβίων
  • Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Σερβίων Ερμής
  • www.e-servia.gr

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή στην έκθεση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους φορείς διοργάνωσης στα παρακάτω στοιχεία:

  • Δήμος Σερβίων: Δώρα Αγοραστού – 6980808679
  • Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Σερβίων Ερμής: Χρυσούλα Θύμνιου – 6971802273
  • www.e-servia.gr: Δημήτρης Μπρουσιόβας – 6976993219
  • Facebook

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα