Έκθεση αγροτικών και βιοτεχνικών προϊόντων στις 11 και 12 Μαΐου

Share

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί έκθεση αγροτικών και βιοτεχνικών προϊόντων στο Τούρκικο Σχολείο Σερβίων.

Η έκθεση είναι μια συνδιοργάνωση του ΕΒΕ Κοζάνης, της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Σερβίων, του Eμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Σερβίων Ερμής και του e-servia.gr.

Η συμμετοχή για τους εκθέτες είναι δωρεάν, ενώ δωρεάν θα είναι και η είσοδος για το κοινό.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής

  • Δήμος Σερβίων (Δώρα Αγοραστού 6980808679)
  • Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Σερβίων Ερμής (Χρυσούλα Θύμνιου 6971802273)
  • e-servia.gr (Δημήτρης Μπρουσιόβας 6976993219)

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα