Ελάτη: Λαϊκή συνέλευση των κατοίκων με θέμα τη διαχείριση του δάσους την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Share

Το πρωί της ερχόμενης Κυριακής 18 Φεβρουαρίου, στις 11:30, στο γυμναστήριο του δημοτικού σχολείου στην Ελάτη, θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της Ελάτης με θέμα την διαχείριση του δάσους.

Το παρόν στην συνέλευση θα δώσει ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρίτσα Σπυρίδου, για συζήτηση και ενημέρωση γύρω από το θέμα. Μετά το πέρας της ενημέρωσης όσοι παρευρισκόμενοι το επιθυμούν θα μπορέσουν να εκφράσουν την άποψη τους.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα