Έπεσε το πρώτο χιόνι

Share

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις χιονοπτώσεις, τις καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους που θα φτάσουν στα 9 και πιθανώς τοπικά στα 10 μποφόρ.

Ασθενής χιονόπτωση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη περιοχή του Δήμου Σερβίων, ενώ στη Καστανιά το έχει ήδη στρώσει. Η χιονόπτωση συνεχίζεται στα Καμβούνια, ενώ χιονίζει σε Κοζάνη, Φλώρινα και Πτολεμαΐδα.

Εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούν προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, με την τροχαία να πραγματοποιεί ελέγχους και να σταματά τους οδηγούς που δεν έχουν χιονολάστιχα. Ο αποχιονισμός θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας και όσο διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Φωτογραφίες: Φώτιος Καραζιώτας, Μαίρη Χριστοδούλου

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα