Επίσκεψη του απερχόμενου Περιφερειάρχη στο νέο Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων

Share

Το νέο Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων επισκέφτηκε χθες ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης. Το παρόν έδωσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης, Ηλίας Τσιότσιας όπως και αστυνομικοί που υπηρετούν στο Α.Τ.


Το νέο Αστυνομικό Τμήμα στεγάζεται στο κτίριο του πρώην Ειρηνοδικείου Σερβίων, με τις εργασίες μετατροπής του να είχαν προϋπολογισμό 178.227,68 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (Ε.Α.Π.) 2012-2016 (Τοπικός Πόρος).

Ο κ. Κασαπίδης δήλωσε μεταξύ άλλων:

Έτοιμο για τα εγκαίνια της λειτουργίας του το αστυνομικό τμήμα Σερβίων στο νέο σύγχρονο κτίριο του πρώην Ειρηνοδικείου, την ίδια στιγμή που η σκέψη μας είναι στους αδικοχαμένους αστυνομικούς μας και τους συγγενείς τους.

Μετά από κόπους και προσπάθειες πολλών ετών και την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης, ικανοποιείται το πάγιο αίτημα των αστυνομικών μας για την αξιοποίηση του δημόσιου κτιρίου ως ΑΤ προς βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και εξυπηρέτησης των πολιτών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σερβίων.

Καθοριστική η συνδρομή (οικονομική, τεχνική και διοικητική) της Περιφέρειας μας για την ευόδωση των προσπαθειών για μετεστέγαση του Α.Τ Σερβίων στο κτίριο του Ειρηνοδικείου.

Αφετηρία των προσπαθειών, από τα χρόνια της κοινοβουλευτικής μου θητείας που χρειάστηκε σε συνεργασία με τους αστυνομικούς μας να ξεπεράσουμε μεγάλα εμπόδια και να λύσουμε κυκεώνα χρονοβόρων διαδικασιών με ΤΑΙΠΕΔ κ.α. δυσκολίες.

Τέλος καλό όλα καλά! Η Περιφέρεια μας αποκτά ένα ακόμα στολίδι, στα όρια του Δήμου Σερβίων και ένα σύγχρονο δημόσιο κτίριο της ΕΛ.ΑΣ για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα