Έργα σχεδόν 3 εκατ. ευρώ στον δρόμο προς το Καταφύγι

Share

Η νέα Περιφερειακή Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θέλοντας να ανοίξει και πάλι ο δρόμος για το Καταφύγι, δρόμος που είναι κλειστός από το καλοκαίρι του 2020, θα κάνει έργα ύψους σχεδόν 3 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Aντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χάρης Γκοβεδάρος, ήδη έχει δημοπρατηθεί έργο ύψους 800.000 ευρώ, στο οποίο έχει ανακηρυχθεί προσωρινός ανάδοχος και χθες προκηρύχθηκε η δημοπράτηση ενός έργου 2.190.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των κατολισθητικών φαινόμενων.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΑΠ 2017-2021 Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο μέτρο 2.3 “Βελτίωση και συμπλήρωση των τεχνικών – περιβαλλοντικών, κοινωνικών και αθλητικών υποδομών”. Η διάρκεια εκτέλεσης του έργου είναι 12 μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ο κ. Γκοβεδάρος δεν είναι ωστόσο βέβαιος πως τα έργα θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν οριστικά τα φαινόμενα των καταπτώσεων στο σημείο, αφού δήλωσε πως:

Ας ελπίσουμε ότι θα αντιμετωπιστούν οριστικά τα φαινόμενα των καταπτώσεων, αν και μετά τη σημερινή επίσκεψη και από την πλευρά της επαγγελματικής μου ιδιότητας-και όχι της πολιτικής-δεν είμαι καθόλου βέβαιος για αυτό.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα