Ο Στέλιος Ρόκκος και η Πέγκυ Ζήνα στα Σέρβια στις 29 και 30 Αυγούστου με δωρεάν είσοδο

Share

spot_img

Στα τέλη του Αυγούστου ο χώρος του γηπέδου θα γεμίσει με μελωδίες και ενέργεια, καθώς δύο από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής θα βρεθούν στα Σέρβια για να μας χαρίσουν δύο αξέχαστες συναυλίες.

Την Πέμπτη, 29 Αυγούστου, ο χαρισματικός Στέλλιος Ρόκκος θα ανοίξει την αυλαία. Γνωστός για την ιδιαίτερη φωνή του και τις δυναμικές του εμφανίσεις, ο Ρόκκος αναμένεται να μαγέψει το κοινό με ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή. Με τη ροκ διάθεση και το μοναδικό του στυλ, θα δημιουργήσει μια βραδιά γεμάτη ένταση και συναίσθημα.

Η σκυτάλη θα περάσει στην εκθαμβωτική Πέγκυ Ζήνα, η οποία θα τραγουδήσει την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, γνωστή για τις συγκινητικές της μπαλάντες και τα δυνατά της λαϊκά κομμάτια, θα προσφέρει μια βραδιά γεμάτη πάθος και κέφι. Με την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία και την αυθεντική της ερμηνεία, η Πέγκυ Ζήνα θα παρασύρει το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο αγαπημένα τραγούδια.

Η είσοδος και στις δύο συναυλίες θα είναι ελεύθερη.

spot_img

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα