Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου Νεράιδα – Λεύκαρα

Share

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τη βελτίωση της υφιστάμενης αγροτικής οδού στη Δημοτική Κοινότητα Νεράιδας, ένα έργο που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων, ενώνοντας τις Δημοτικές Κοινότητες Νεράιδας και Λευκάρων. Το σημαντικότερο κομμάτι του έργου είχε ολοκληρωθεί πριν από ένα περίπου χρόνο από την Δημοτική Αρχή, ενώ σήμερα ολοκληρώνεται και το τελευταίο τμήμα, που περιλάμβανε την ασφαλτόστρωση του χωματόδρομου από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η ολοκλήρωση αυτού του έργου αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την υποδομή και την προσβασιμότητα στην περιοχή, διευκολύνοντας τη μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών. Το έργο αυτό εντάσσεται στις συνεχιζόμενες προσπάθειες του Δήμου Σερβίων για τη βελτίωση των τοπικών υποδομών και την προώθηση της ανάπτυξης στην περιοχή.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα