Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Πιέρια Όρη

Share

Μετά από τέσσερις ημέρες η Πυροσβεστική ανακοίνωσε πως έχει οριοθετήσει την πυρκαγιά στα Πιέρια Όρη και στην περιοχή παραμένουν ισχυρές επίγειες δυνάμεις που συνεχίζουν να επιχειρούν, αλλά και να παρατηρούν για αναζωπυρώσεις.

Η φωτιά ξεκίνησε την Κυριακή στην περιοχή Σαρακατσάνα και από τα 1100 μέτρα έφτασε μέχρι την κορυφογραμμή. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δασάρχης Πιερίας Πέτρος Παπαπέτρου, η φωτιά που έκαψε 2.500 στρέμματα τα οποία είναι μεικτό δάσος, ήταν ως επί το πλείστον έρπουσα, που σημαίνει ότι ήταν κάτω από τα δέντρα και έκαιγε την παρεδάφια βλάστηση. Ωστόσο έχουν καεί κάποιες συστάδες πεύκων αλλά δεν έχουν γίνει τεράστιες καταστροφές, ενώ οι οξιές δεν έχουν πάθει ζημιές.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα