Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης [videos]

Share

spot_img

Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο σκιφ εφήβων αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης μετά από απίστευτη κούρσα.

Ο Παναγιώτης ήταν τρίτος στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας για να δώσει όλες τις δυνάμεις του στα τελευταία 500 μέτρα και να περάσει τον δεύτερο Γερμανό Όλε Χόχενζεε και στα τελευταία μέτρα να αιφνιδιάσει τον ανεξάρτητο αθλητή Μαξίμ Χριμπούσκι και να του “κλέψει” το χρυσό μετάλλιο.

Έτσι μετά το ασημένιο στο περσινό παγκόσμιο και το χρυσό στο φετινό Ευρωπαϊκό ο Παναγιώτης αναδεικνύεται και Παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 7:23.11, ο ανεξάρτητος Μαξίμ Χριμπούσκι πήρε το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 7:24.56 και ο Γερμανός Όλε Χόχενζεε πήρε το χάλκινο μετάλλιο με 7:28.50.

spot_img

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα