Ψάρεψαν γουλιανούς 70 και 50 κιλών από τη λίμνη Πολυφύτου

Share

Ο Μάρκος και ο Χάρης Μπουντιός, τα αδέρφια και γνωστοί ψαράδες από το Βελβεντό, μέσα σε δύο ημέρες, κατάφεραν να πιάσουν δύο γουλιανούς “γίγαντες” από τη λίμνη Πολυφύτου.

Οι δύο γουλιανοί, με βάρος 70 και 50 κιλών αντίστοιχα, και μήκος που ξεπερνά τα 2 μέτρα ο καθένας, εντυπωσίασαν με το μέγεθός τους.

Η εντυπωσιακή αυτή ψαριά αναδεικνύει τις δεξιότητες και την εμπειρία των αδερφών Μπουντιού, που με αγάπη και αφοσίωση ακολουθούν την παράδοση της αλιείας.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα