Στα Σέρβια βρέθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Φίλιππος Σαχινίδης

Share

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στον Νομό Κοζάνης, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Φίλιππος Σαχινίδης, επισκέφτηκε τα Σέρβια, έχοντας συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερβίων, Χρήστο Ελευθερίου.

Το παρόν έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής της Π.Ε. Κοζάνης, Πάρις Κουκουλόπουλος, οι αντιδημάρχοι Σταύρος Παπαδόπουλος, Έφη Παπαδοπούλου και Θεοδώρα Αγοραστού, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Μαραμής και ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής της Π.Ε. Κοζάνης, Λουκάς Ζαρογιάννης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, την ανάπτυξη της περιοχής και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες. Ο κ. Σαχινίδης εξέφρασε την υποστήριξή του στις προσπάθειες του δήμου για την προώθηση της ανάπτυξης και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Σαχινίδη για τις πρωτοβουλίες και τα έργα που υλοποιούνται στο δήμο, καθώς και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Επιπλέον, συζητήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης από ευρωπαϊκά προγράμματα και η σημασία της ενεργούς συμμετοχής της τοπικής κοινωνίας στις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο δήμαρχος πρόσθεσε:

Η επίσκεψη του κ. Σαχινίδη αποτελεί σημαντική ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τα θέματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Είμαστε αισιόδοξοι ότι με τη συνεργασία και την υποστήριξη της κεντρικής και ευρωπαϊκής πολιτικής, θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια περιήγηση στην πόλη των Σερβίων, όπου ο κ. Σαχινίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και να ακούσει τα αιτήματά τους.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα