Στέλλα Τζικανούλα: Μία ακόμη μεγάλη, άκρως επιτυχημένη διοργάνωση έλαβε τέλος

Share

Η Στέλλα Τζικανούλα με ανάρτησή της στα προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που συντέλεσαν στην επιτυχή διοργάνωση του Διεθνούς meeting συνθέτων αγωνισμάτων “Milos Aligenis”, που έλαβε χώρα στο μαγευτικό νησί της Μήλου στις 11-12 Μαΐου.

Όπως έγραψε:

Μία ακόμη μεγάλη, άκρως επιτυχημένη διοργάνωση έλαβε τέλος. Το διεθνές μίτινγκ επάθλου/δεκάθλου που πραγματοποιήθηκε στη Μήλο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη στο πρόσωπό μου, τον Δήμαρχο Μήλου κ. Μανώλη Μικέλη, τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Βαμβακάρ  και τον σύλλογο μου Παμμηλιακό, τον Δημήτρη Πάππα για την πολυετή στήριξη και όλους όσους συντέλεσαν για να βγει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα!

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα