Συναυλία Μουσικής Δωματίου από το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων το Σάββατο 1 Ιουνίου

Share

Το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση μιας ξεχωριστής Συναυλίας Μουσικής Δωματίου το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων και θα ξεκινήσει στις 20:30.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Σπύρος Τάκας στη βιόλα και Νάντια Κοκάρεβα – Σβίρσκα στο πιάνο. Οι δύο καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν σε έναν μαγικό κόσμο μουσικής, προσφέροντας μια βραδιά γεμάτη συναισθηματικές ερμηνείες και δεξιοτεχνία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε μια βραδιά κλασικής μουσικής και να στηρίξετε τις προσπάθειες των καλλιτεχνών του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα