Συναυλία τάξεων του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων την Παρασκευή 22 Ιουνίου

Share

Ο Δήμος Σερβίων και το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στη συναυλία των τάξεων, μονωδίας και χορωδίας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, στο υπαίθριο θέατρο Σερβίων, στις 21:00.

Υπεύθυνη των τάξεων είναι η καθηγήτρια Δέσποινα Γιαλούρη, η οποία μαζί με τους μαθητές της έχει προετοιμάσει ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει:

  • Σόλο εμφανίσεις από τις τάξεις μονωδίας, με εκτελέσεις κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.
  • Εμφανίσεις της χορωδίας του Ωδείου, που θα παρουσιάσει τραγούδια από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να στηρίξουμε τους νέους μουσικούς της περιοχής μας και να απολαύσουμε μια βραδιά γεμάτη μουσική και ταλέντο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Σας περιμένουμε όλους για μια μαγευτική μουσική βραδιά!

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα