Την Βασιλόπιτα του έκοψε ο Σύλλογος Γυναικών Σερβίων

Share

Την Βασιλόπιτα του για το 2024 έκοψε σήμερα ο Σύλλογος Γυναικών Σερβίων “Η Εστία”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου, η οποία ήταν κατάμεστη, με την Μαίρη Κόκκινου να ήταν η τυχερή που έτυχε το φλουρί.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η ψυχολόγος Σοφία Γεωργιάδου η οποία ανέδειξε διάφορα θέματα για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Ζωή Γκερεχτέ, σύζυγος του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη, η Χριστίνα Βλάχου, σύζυγος του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου, οι αντιδήμαρχοι Έφη Παπαδοπούλου, Θώρα Αγοραστού, η Δημοτική Σύμβουλος Στέλλα Τζικανούλα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Μαραμής και αντιπρόσωποι του Μορφωτικού Συλλόγου Σερβίων, της Ευξείνου Λέσχης, του Συλλόγου Γυναικών Πλατανορρεύματος και του Συλλόγου Σερβίων ΑΜΕΑ.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα