Βρέθηκε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου που είχε εξαφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη – Είναι καλά στην υγεία του

Share

spot_img

Βρέθηκε τελικά ο 78χρονος Δημήτρης Παπαδημητρίου, που είχε εξαφανιστεί πριν από ημέρες στην Κωνσταντινούπολη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 78χρονος εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής Σεπτεμβρίου και είναι καλά στην υγεία του. Ο ηλικιωμένος αναζητείτο από τις 7 Σεπτεμβρίου, όταν και σήμανε συναγερμός για την εξαφάνισή του. Είχε πάει εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με τον σύλλογο συνταξιούχων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οδηγός ταξί βρήκε τον 78χρονο σε ένα πάρκο και επικοινώνησε με μέλος της οικογένειας αλλά και με την αστυνομία. Όπως τους είπε, έχει πάρει στο ταξί του τον ηλικιωμένο κι ότι είναι καλά. Ο οδηγός ταξί μετάφερε τον ηλικιωμένο στην περιοχή όπου βρίσκεται το ελληνικό προξενείο.

spot_img

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα