Ξεκινούν οι εργασίες αναβάθμισης των υποδομών του Κέντρου Υγείας Σερβίων

Share

Το Κέντρο Υγείας Σερβίων εντάχθηκε στο πρόγραμμα Αναβάθμισης Υποδομών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας για την υποστήριξή της.

Οι εργασίες, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει με την ανάδοχο εταιρεία να προχωρά στις πρώτες προεργασίες, θα ξεκινήσουν επίσημα τη Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2024. Το έργο θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις, με την είσοδο των ασθενών και των πολιτών να μεταφέρεται προσωρινά στην πλευρά και στο πίσω μέρος του κτηρίου κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης των εργασιών.

Η διοίκηση του Κέντρου Υγείας Σερβίων διαβεβαιώνει τους πολίτες της περιοχής ότι το Κέντρο Υγείας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, παρά τις εργασίες και τα ενδεχόμενα τεχνικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Ζητείται η κατανόηση όλων για τυχόν αναστάτωση μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Το servianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το servianews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε εριστικά, συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια, εκείνα που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Όσα σχόλια θεωρείτε πως είναι προσβλητικά, συκοφαντικά ή εριστικά μπορείτε να τα κάνετε "Αναφορά ως ακατάλληλα" πατώντας πάνω στο "..." που εμφανίζεται στα δεξιά του σχολίου.

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα νέα